Уманський НУС | сьогодні: 29.03.2024

Євчук Я. В.

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва

Наукове звання
кандидат технічних наук

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 ВИКОРИСТАННЯ КУНЖУТНОГО БОРОШНА В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ Випуск 98 Частина 1, 2021
2 ВПЛИВ ДОБАВОК РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ХЛІБА ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ Випуск 103 Частина 1, 2023
3 ВМІСТ БІОХІМІЧНОЇ СКЛАДОВОЇ В НАСІННІ КУНЖУТА ЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО ЗАБАРВЛЕННЯ Випуск 97 Частина 1, 2020
4 Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58 Випуск №86. Частина 1, 2014
5 ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ Випуск 96 Частина 1, 2020
6 Фізико-механічні і якісні показники зерна кукурудзи Випуск №89. Частина 1, 2016
7 ПРОДУКТИВНІСТЬ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД ВИДІВ ДОБРИВ, ЇХ ПОЄДНАННЯ ТА СТРОКІВ ЗАСТОСУВАННЯ АЗОТНИХ ДОБРИВ Випуск 94 Частина 1, 2019