Уманський НУС | сьогодні: 19.05.2019

Проблеми виробництва м’яса яловичини в Україні

Автор(и) Семенда Д. К., кандидат економічних наук, , Уманський національний університет садівництва
Семенда О. В., аспірант, , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Економіка
рік 2017 номер журналу Випуск №90. Частина 2
cторінки 187-195 індекс УДК 338.43:636.033
Індекс DOI
Аннотація У статті розглянуто проблеми виробництва м’яса великої рогатої худоби, його вплив на стан продовольчої безпеки. Розкрито цінники, які зумовлюють зменшення споживання населення країни продукції тваринництва, зокрема м’яса яловичини. На базі досліджуваних підприємств розкрито причини збитковості його виробництва в Україні та сформульовано пропозиції щодо підвищення його економічної ефективності.
Ключові слова продукція скотарства, м’ясо великої рогатої худоби, постановка молодняка на годівлю, продукти харчування, платоспроможність населення, ринок яловичини, ефективність, рентабельність виробництва
Завантажити файл    (завантажень: 158)