Уманський НУС | сьогодні: 19.05.2019

Електропровідність яблучного і виноградного соків

Автор(и) Побережець І. І., кандидат технічних наук, , Уманський національний університет садівництва
Побережець В. І., кандидат технічних наук, , Уманський національний університет садівництва
Побережець І. І., кандидат фізико-математичних наук, ,
Рубрика Агрономія
рік 2016 номер журналу Випуск №89. Частина 1
cторінки 229-236 індекс УДК 537.226.1
Індекс DOI
Аннотація В статті наведено результати досліджень питомої електропровідності вишневого, яблучного і виноградного соків та розчинів їх основних складових сполук. Встановлено, що амінокислоти і пектинові речовини впливають на електропровідність соків аналогічно сильним електролітам.
Ключові слова питома електропровідність, концентрація, сухі розчинні речовини, пектинові речовини, амінокислоти, органічні кислоти.
Завантажити файл    (завантажень: 218)