Уманський НУС | сьогодні: 19.05.2019

Технологічна оцінка зерна сортів ячменю, пшениці та тритикале для круп’яного виробництва

Автор(и) Осокіна Н.М., доктор с.-г. наук, професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Костецька К.В., , викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна (факультет інженерно-технологічний) Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Рубрика Агрономія
рік 2016 номер журналу Випуск №88. Частина 1
cторінки 111-126 індекс УДК 664.786.3:664.7
Індекс DOI
Аннотація Наведено результати вивчення технологічної придатності зерна пшениці ярої м’якої сортів Trizo та Midac, озимої м’якої сорту Лазурна, тритикале ярого сорту Аватар, а також ячменю ярого сортів Командор і Свагор за різних умов вирощування для виробництва круп "Полтавська", "Артек" і перлова
Ключові слова зерно, пшениця, тритикале, ячмінь, сорт, технологічні властивості
Завантажити файл    (завантажень: 318)