Уманський НУС | сьогодні: 24.05.2019

Вплив виду упаковки на якісні показники заморожених ягід суниці

Автор(и) Заморська І.Л., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Агрономія
рік 2014 номер журналу Випуск №86. Частина 1
cторінки 52-57 індекс УДК 664.8.037:634.75
Індекс DOI
Аннотація В статті досліджено хімічний склад свіжих та заморожених ягід суниці, що зберігалися в різних видах упаковки. За фізико-хімічними змінами ягід встановлено найбільш оптимальний вид упаковки для зберігання заморожених ягід суниці.
Ключові слова заморожування, суниця, сорт, упаковка, хімічний склад, втрати маси
Завантажити файл    (завантажень: 318)