Уманський НУС | сьогодні: 16.05.2019

Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58

Автор(и) Осокіна Н.М., доктор с.-г. наук, професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Костецька К.В., , викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна (факультет інженерно-технологічний) Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Євчук Я. В., кандидат технічних наук, , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Агрономія
рік 2014 номер журналу Випуск №86. Частина 1
cторінки 37-43 індекс УДК 664.788:633.16
Індекс DOI
Аннотація Наведено результати вивчення технологічної придатності зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58 для виробництва шліфованої п’ятиномерної крупи
Ключові слова кукурудза, крупа, якість, технологічні властивості
Завантажити файл    (завантажень: 377)