Уманський НУС | сьогодні: 20.05.2019

Продовольча безпека і значення перероблення плодів та овочів у її забезпеченні

Автор(и) Токар А.Ю., доктор сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва
Руда Н.С., , , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Економіка
рік 2014 номер журналу Випуск №86. Частина 2
cторінки 111-116 індекс УДК 338.439.02:634.1:635
Індекс DOI
Аннотація Проведено аналіз виробництва консервованих продуктів з овочів та плодів в Україні. Зазначено напрями і значення у забезпеченні споживання за науково обґрунтованими нормами
Ключові слова овочі, плоди, ягоди, Продовольча безпека, консервовані продукти
Завантажити файл    (завантажень: 202)