Уманський НУС | сьогодні: 21.05.2019

Виробництво м’яса в Україні: стан і тенденції

Автор(и) Музика Б. Б., аспірант, , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Економіка
рік 2014 номер журналу Випуск №86. Частина 2
cторінки 90-97 індекс УДК 338.439.4:637.5(477)
Індекс DOI
Аннотація В статті аналізується сучасний стан м’ясного тваринництва України. Вказується на його відновлювальний характер. Досліджуються тенденції в розрізі відповідних галузей. Вказуються причини існуючих проблем і пропонуються ймовірні шляхи їх вирішення.
Ключові слова тваринницькі галузі, виробництво мʼяса, м’ясне скотарство, свинарство, птахівництво, виробничий цикл, витрати кормів, інтенсивні технології, екологія
Завантажити файл    (завантажень: 215)