Уманський НУС | сьогодні: 17.05.2019

Суть і зміст поняття інтенсифікації виробництва овочів відкритого ґрунту

Автор(и) Черненко Ю. Ю., аспірант, , Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Рубрика Економіка
рік 2014 номер журналу Випуск №86. Частина 2
cторінки 35-40 індекс УДК 631.151.2:635.1/.8
Індекс DOI
Аннотація У статті розглянуто теоретичні основи інтенсифікації виробництва овочів відкритого ґрунту. Характеризується досягнутий рівень інтенсифікації сільського господарства України по 2013 рік і вказуються шляхи її підвищення.
Ключові слова інтенсифікація, інвестиції, овочівництво, родючість
Завантажити файл    (завантажень: 192)