Уманський НУС | сьогодні: 18.05.2019

Структурно-динамічні характеристики розвитку ринку продукції переробки олійних культур в сучасних економічних умовах

Автор(и) Сарафонова І.С., аспірант, , Вінницький національний аграрний університет
Рубрика Економіка
рік 2014 номер журналу Випуск №85. Частина 2
cторінки 265-274 індекс УДК 338.3:492
Індекс DOI
Аннотація Досліджено динамічні параметри розвитку ринку продукції переробки олійних культур в Україні. Встановлено структуру ринку за виробниками та видами продукції. Визначено рівень концентрації окремих субринків олійної продукції за допомогою відповідних показників.
Ключові слова ринок, концентрація, олійножировий підкомплекс
Завантажити файл    (завантажень: 392)