Уманський НУС | сьогодні: 16.05.2019

Тенденції розвитку молокопереробних підприємств

Автор(и) Бондарець В.В., аспірант, , Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького
Рубрика Економіка
рік 2014 номер журналу Випуск №85. Частина 2
cторінки 255-260 індекс УДК 339.137.2:334.716 – 035.57
Індекс DOI
Аннотація У статті розглянуто стан виробництва та переробки молока Черкаської області, проаналізовано структуру виробництва молочної продукції та канали її реалізації сільськогосподарськими виробниками Черкаської області, визначено основні фактори впливу на розвиток молокопереробної галузі та ключові аспекти формування конкурентних переваг молокопереробних підприємств.
Ключові слова конкурентоспроможність, обсяг виробництва, виробництво молокопродуктів, молокопереробні підприємства, купівельна спроможність населення
Завантажити файл    (завантажень: 281)