Уманський НУС | сьогодні: 18.05.2019

ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ЛЮЦЕРНИ НА ЗЕЛЕНИЙ КОРМЗАЛЕЖНО ВІД РОЗПУШУВАННЯ ҐРУНТУ В ТРАВОСТОЯХ ТРЕТЬОГО РОКУ ВИКОРИСТАННЯ

Автор(и) Січкар А.О., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва
Вишневська Л.В., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва
Савранська Л.М., кандидат сільськогосподарських наук, , Уманський національний університет садівництва
Четирко С.А., аспірант, , Уманський національний університет садівництва
Рубрика Агрономія
рік 2013 номер журналу Випуск №82. Частина 1
cторінки 83-88 індекс УДК 633.2.033
Індекс DOI
Аннотація Розглядаються результати вивчення впливу строків та глибини розпушування травостоїв на ріст і продуктивність люцерни третього року використання.
Ключові слова об’ємна маса, долотування, ріст, стеблестій, зелена маса, продуктивність, кормові одиниці, сирий протеїн.
Завантажити файл    (завантажень: 409)