Уманський НУС | сьогодні: 15.04.2024

TECHNOLOGICAL AND AGRO-ECOLOGICAL INDICATORS OF GROUPS OF SOYBEAN VARIETIES BY MATURITY

Автор(и) Ткачук О. П., доктор сільськогосподарських наук, , Вінницький національний аграрний університет
Дідур І. М., доктор сільськогосподарських наук, , Вінницький національний аграрний університет
Мазур О. В., , , Вінницький національний аграрний університет
Рубрика Агрономія
рік 2023 номер журналу Випуск 102 Частина 1
сторінки 54-63 індекс УДК 631.53.01/631.95
Індекс DOI 10.32782/2415-8240-2023-102-1-54-63 (Лінк)
Аннотація У статті проаналізовано групи сортів сої за скоростиглістю за показниками екологічності, технологічності, стійкості до несприятливих умов вирощування, рівня врожайності та вмісту білка і жиру в насінні, що дозволить рекомендувати оптимальний структурний розподіл між сортами різних груп стиглості в Україні
Ключові слова соя, групи сортів, стиглість, врожайність, якість, технологічні показники, екологічні характеристики
Завантажити файл    (завантажень: 163)